post@dataogdesign.no

Nettsider

Er du i oppstartsfasen med ny bedrift og trenger nye nettsider?

Eller ønsker du å oppdatere nettsidene du allerede har?

Har du en liten eller mellomstor bedrift hjelper vi deg gjerne. For å kunne gi deg en pris trenger vi å vite litt mer om bl.a. hva du ønsker.

  • ønsker du helt nye nettsider, eller trenger de gamle bare en oppgradering?
  • hvor mange sider i tillegg til forsiden ønsker du?
  • hvor ofte ønsker du å endre eller legge til nytt innhold?
  • er dette en blogg eller en statisk side som oppdateres noen ganger pr år?

Prosessen

Innholdet på siden er det du som bestemmer. Når vi har mottatt tekst og eventuelt bilder, setter vi opp et forslag. Sammen finner vi veien til den endelige resultatet. Målet vårt er at du som kunde skal bli fornøyd.

Tekst og bilder

Vi kan være behjelpelige med å ta bilder og videoer til nettsiden deres, og vi har også tilgang til mange forskjellige typer illustrasjoner og illustrasjonsbilder. Om ønskelig kan vi også skrive tekstene for dere, basert på stikkord og informasjon dere gir oss.

Husk bare at det er dere som kjenner bedriften deres best, og  må gi oss riktig input så vi får presentert dere på best mulig måte.

Vedlikeholdsavtale

Etter at nettsidene er designet, er det mange som lar de være, og glemmer dem. Det kan være dumt. Som på en datamaskin eller mobil er det stadig nye oppdateringer som blant annet forbedrer sikkerheten og legger til nye funksjoner. Om du ikke er interessert i de nye funksjonene, burde likevel sikkerheten være av interesse. Hver eneste dag har vi såkalte “brute force”-angrep mot nettsidene vi administrer. Klarer de å få tilgang til nettsider og database, vil de endre innholdet på nettsidene dine, og evt begynne å sende ut spam.

Hvis dette skulle skje, må nettsidene bygges opp helt fra bunnen.

Med vedlikeholdsavtalen bruker vi verktøy som overvåker nettsidene dine kontinuerlig, og sjansen for at noen klarer å bryte seg inn er minimal.

Les om de viktigste verktøyene som ligger i vedlikeholdsavtalen her.

Priser

Å bygge en nettside kan ta alt fra 5 – 50 timer. Kanskje enda mer, avhengig av hva du som kunde ønsker. Ut 2024 gir vi et introduksjonstilbud til nye kunder, med en fordelaktig pris på bygging av nye sider.

Etter at nettsidene er godkjent og overlevert tar vi timepris på endringer.

Ta kontakt via skjemaet under, så finner vi en løsning som passer til nettopp ditt behov.

Kontakt oss!