post@dataogdesign.no

Sosiale medier

Å lage godt innhold til sosiale medier tar tid. Det skal knipses bilder, filmes, redigeres, skrives tekster, og alt skal publiseres til noenlunde rett tid.

Vi hører stadig vekk at dette er noe kundene våre helst ikke vil holde på med. De synes det er både for tidkrevende, og vanskelig å lage.

Løsningen er selvsagt å la oss hjelpe til med dette! Vi setter oss ned sammen med deg og lager en plan for hva du ønsker å formidle, og så lager vi innholdet for deg. 

Trenger du å starte helt fra bunnen av så bistår vi også med å sette opp kontoene for deg.

Illustrasjon for sosiale medier

Prosessen

Hvilke sosiale medier og innholdet er det du som bestemmer, men vi vil komme med råd og innspill.

Vi tar et innledende møte med dere der vi sammen blir enige om hvor veien går videre. Deretter setter vi opp en plan for dere, og når den er godkjent skriver vi en kontrakt og går igang med arbeidet.

Tekst og bilder

Om ønskelig kan vi skrive tekstene for dere, men da er det svært viktig at vi får nok og riktig informasjon. I mange tilfeller fungerer det godt om dere gir oss stikkord eller korte tekster som vi kan omformulere.

Vi kommer gjerne og filmer og tar bilder på tidspunkter der det passer. Et godt bibliotek med bilder og filmsnutter kan brukes om og om igjen på forskjellige måter og sammen med forskjellige tekster.

Husk bare at det er dere som kjenner bedriften deres best, og må gi oss riktig input så vi får presentert dere på best mulig måte.

Publiseringsavtale

Når vi har blitt enige om hva dere vil ha publisert hvor og når, går vi igang med jobben. Når dere kan forvente å se resultater er ikke godt å si, men algoritmer tar tid å få snudd.

Vi bruker å si at et halvt år er minimum for å se resultater, men det er ønskelig med et år. Derfor setter vi som regel opp en avtale som gjelder for ett år om gangen, der vi tar en halvårlig gjennomgang for å se om noe bør justeres.

Priser

Dette vil variere med hvor mange sosiale medier dere ønsker å være på, og hvor ofte dere ønsker publisering og hva slags type. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss!